Ajánld fel adód 1%-át! Adószám: 18524899-1-19.​
Az intézményben nevelkedő gyermekek újra szerető nevelőszülői családokban élhessenek.
Felajánlom
Rendelkezz az adód 1%-ról! Adószám: 18524899-1-19.​
A befolyt összeget nevelőszülők toborzására és képzésére fogjuk fordítani.
Felajánlom
Az egyesület célja,
hogy a hátrányos helyzetű gyermekeknek, azok közül is elsősorban a Gyermekvédelmi gondozásba, illetve nevelőszülőkhöz kihelyezett gyermekek testi- lelki fejlődését elősegítse. Adószám: 18524899-1-19.​
Tovább olvasom
Előző
Következő

Az egyesület tevékenysége

Az egyesület szervezett formában, tömegsportolásra alkalmas tereket kíván teremteni, illetve lehetőséget biztosít a versenysport iránt érdeklődőknek.
Biztosítja a nevezési díjakat, illetve szakemberekkel segíti a felkészülést. Az egyesület együtt kíván működni más sportegyesületekkel is, mivel a gyermekek területileg nem egy régióban nevelkednek, illetve neveltetésük alatt, több alkalommal is változhat lakhelyük.
Az egyesület szoros együttműködésre törekszik a Magyar Karate Szövetséggel, a Magyar Atlétikai Szövetséggel, a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és más tömegsport egyesületekkel.
A Művészeti tevékenység, mint kiegészítő tevékenység, elkülönült költségvetésből, és elsősorban a Sport tevékenység megfelelő dokumentálása érdekében történik. Ilyen a Sport Egyesület közösségi média felületeinek kezelése, a Sport Eseményekről készülő, festmények, képek, videótartalmak előállítása. A művészeteken keresztül önkifejezési lehetőséget biztosítson. Úgymint fotózás, filmkészítés, írás, rajz, festés.